loader image
0
0
Subtotal: تومان0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.
0
0
Subtotal: تومان0
هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

آموزش تعمیر اینورتر جوشکاری

تعمیر اینورتر جوشکاری برخلاف نظر برخی از کاربران، ساده و آسان نخواهد بود و لازم است تا توسط افراد متخصص و تعمیرکاران حرفه ای صورت گیرد. در ادامه این مقاله با اینورتر جوشکاری و مشکلات متداول در عیب یابی و تعمیر آن آشنا خواهید شد.

اینورتر جوشکاری چیست؟

دستگاه های جوشکاری کاربرد فراوانی در تولید قطعات صنعتی و اتصال آن ها به یکدیگر دارند. پس از عملیات جوشکاری به وسیله دستگاه های جوش امکان جدا کردن قطعات متصل شده به یکدیگر وجود نخواهد شد

دستگاه های جوش، انواع مختلفی دارند که باعث کاربرد و ویژگی‌های متفاوت هر کدام از آن ها خواهد شد. در بین دستگاه های جوش، اینورتر جوشکاری در بازارهای صنعتی توجه کاربران بیشماری را به خود جلب کرده است. در واقع اینورترهای جوشکاری نسل جدید دستگاه های جوش هستند که بعضی از آن ها با جریان برق شهری یا AC و برخی دیگر با هر دو جریان برق شهری و متناوب (DC) کار می کنند.

فناوری و تکنولوژی متفاوت اینورترهای جوشکاری در فرآیند استفاده از برق در جهت ایجاد نیروی لازم جهت ذوب کردن الکترود، باعث شده تا نسبت به مدل های قدیمی اندازه ای کوچکتر داشته باشند و هزینه تولیدشان نیز کاهش یابد. همچنین این دستگاه مصرف برق کمتری دارد و از همین رو در اکثر فعالیت های جوشکاری جهت انجام عملیات جوشکاری به صرفه و با کیفیت بالا از این دستگاه استفاده می شود.

از دیگر مزایای استفاده از اینورترهای جوشکاری هزینه تولید آن ها نسبت به نمونه های دستگاه جوش قدیمی به دلیل فناوری به کار رفته در آن ها است که بسیار پایین تر بوده و همچنین دارای قدرت و کیفیت جوش بهتر و مستحکم تری هستند، به علاوه امکان استفاده از انواع الکترودها در آن ها وجود دارد.

برای کسب اطلاعات در مورد  راهنمای خرید دستگاه جوش اینورتر این مقاله نیر توصیه میشود

این قابلیت ها و ویژگی های مثبتی که دستگاه های جوش اینورتر دارند باعث شده تا در سال های اخیر جوشکاران گرایش زیادی به خرید و استفاده از این نوع دستگاه های جوش داشته باشند.

 

عیب یابی و تعمیر اینورتر جوشکاری

عیب یابی و تعمیر اینورتر جوشکاری با توجه به برخورداری از سیستم های الکترونیکی کار ساده ای نیست. در این نوع از دستگاه جوش به دلیل استفاده از قطعات متعدد جهت به دست آوردن جریان جوش در سیستم، عیب یابی کمی دشوارتر از سایر ابزارهای برقی خواهد بود. در واقع می توان گفت دشواری کار تعمیر انواع اینورتر جوشکاری عیب یابی آن است و بیشترین زمان را در اختیار می گیرد.

از تجهیزات مورد نیاز در عیب یابی و تعمیر دستگاه های جوش اینورتر ۱٫ علم زمینه کاری عیب یابی دستگاه و ۲ . تجهیزات کارگاهی الکترونیکی همچون مولتی متر، اسکپ و … است.

 

مراحل تعمیر اینورتر جوشکاری

در هنگام بروز هر مشکل برای دستگاه خود می توانید با به همراه داشتن کارت گارانتی به نزدیک ترین مراکز خدمات پس از فروش آن مراجعه نمایید و ایراد دستگاه خود را توضیح دهید تا در تعمیر بهتر آن کمک کرده باشید. سپس دستگاه شما مورد بررسی قرار گرفته و هزینه تعمیر آن اعلام می گردد. در صورت تایید تعمیر اینورتر جوشکاری، تعمیرکار قطعات خراب آن را از مدار خارج کرده و قطعات جدید و فابریک را بر روی دستگاه نصب می کند. توجه داشته باشید که در هنگام تحویل دستگاه ابتدا آن را تست کنید و سپس تحویل بگیرید.

مشکلات متداول در عیب یابی و تعمیر اینورتر جوشکاری

روشن شدن این چراغ نشان دهنده مشکلات مختلفی می تواند باشد که عمده ترین دلیل آن بالا رفتن بیش از حد حرارت قطعات داخلی سیستم تقویت اینورتر و به وجود آمدن اتصالی در درون دستگاه می باشد.

این چراغ که همان چراغ چک دستگاه است، ممکن است در اثر بالا رفتن حرارت داخلی بر اثر انجام کارهای سنگین تر ظرفیت کاری روشن شود و ادامه دادن فعالیت کاری با آن می تواند باعث آسیب جدی دستگاه شود. علاوه بر این بالا رفتن دما و حرارت می تواند بر اثر عواملی چون بروز مشکل در سیستم تهویه، خاک گرفتگی قطعات و مشکل در فن هم باشد.

دلیل دیگر روشن شدن چراغ چک دستگاه وجود اتصالی است که در این صورت حتما آن را به مراکز تخصصی تحویل دهید و ادامه فعالیت را متوقف نمایید. در غیر این صورت چند برابر هزینه تعمیر اینورتر جوشکاری شما خواهد شد.

. روشن نشدن اینورتر جوشکاری

در صورت روشن نشدن دستگاه دلایل متعددی وجود دارد. خرابی یا قطعی کابل و دو شاخه، عدم اتصال کلید دستگاه، خرابی قسمت پاور اصلی دستگاه، خرابی سیستم تغذیه و قسمت تقویت آمپر اینورتر جوشکاری از مشکلاتی است که ممکن است باعث روشن نشدن دستگاه شما شود.

قطعی کابل که به دلیل ضعیف بودن و یا کهنگی روکش کابل رخ می دهد با تعویض آن برطرف خواهد شد. کلید این دستگاه تقریبا هر سال نیاز به تعویض دارد و به دلیل این که جریان برق زیادی را از خود عبور می دهد به سرعت تحت تاثیر قرار می گیرد.

  • جوش ندادن دستگاه جوش

یکی دیگر از مشکلاتی است که ممکن است در هنگام کار با آن مواجه شوید و نیاز به تعمیر اینورتر جوشکاری پیدا کنید. گاهی اوقات اینورترهای جوش به صورت طبیعی کار می کنند اما جوش نمی دهند. این مسئله بر خلاف تصور کاربران یک ایراد کوچک و جزئی نیست و معمولا به واسطه سیستم های حفاظتی از آسیب رسیدن بیش از حد به دستگاه جلوگیری می کند.

اما این مشکل می تواند به دلیل بروز نقص در قسمت تغذیه اصلی دستگاه، خرابی در قسمت تقویت جریان و تغییر فرکانس دستگاه جوش، خرابی برد کنترل، سوختگی محل اتصال تسمه های مسی خروج و … اتفاق افتد. برای رفع این مشکلات به تعمیرگاه های مخصوص به اینورتر جوشکاری مراجعه نمایید و خودتان هیچ اقدامی انجام ندهید.

  • خاموش شدن دستگاه در حین کار

خاموش شدن دستگاه در هنگام کار از ایرادات متعددی است که بسیاری از کاربران با آن مواجه می شوند. علت بروز این مشکل افزایش مقاومت بار خروجی منیع تغذیه بایاسینگ و به وجود آمدن مشکل در سیستم راه انداز ابتدایی دستگاه جوش است.

  • جوش ضعیف اینورتر جوشکاری

یکی از این دلایل خرابی ولوم آمپر دستگاه جوش است که معمولا با شکستگی ولوم در اثر ضربه همراه است. دومین دلیل بروز مشکل در قسمت کنترل ولوم است. گاهی اوقات دلیل خروجی ضعیف دستگاه به دلیل خود ولوم نیست و نیاز است قسمت کنترل آن تعمیر شود. این کار نیاز به فرد متخصص دارد و باید توسط آن بررسی شود.

دلایل بروز ضعف جوش اینورترهای جوش کاری را می توان موارد زیر دانست.

  • ضربه خوردن دستگاه و شل بودن مهره ولوم
  • استهلاک در بخش برد کنترل
  • بلندی بیش از حد مجاز کابل های جوش
  • افت ولتاژ برق ورودی

 

جمع بندی

با توجه به موارد ذکر شده دانستید که مشکلات متعددی ممکن است در هنگام کار با این دستگاه وجود داشته باشد و بروز هر مشکل نیز می تواند دلایل متعددی را شامل شود. اما این موارد و مشکلات کاملا تخصصی می باشند و به هیچ عنوان نمی توانید خودتان آن را تعمیر کنید. بنابراین تعمیر اینورتر جوشکاری به دست تعمیرکاران متخصص باید صورت گیرد تا از آسیب بیشتر به دستگاه جلوگیری شود. در صورت عدم بی توجهی به بروز این مشکلات دستگاه چند برابر خسارت خواهد دید.

بر گرفته از وب سایت رونیکس توسط خانم سلیمانی

ودیوی دلیل روشن نشدن اینورتر جوشکاری چیست را از اینجا تماشا کنید

 

جهت خرید اینورتر جوشکاری و کسب اطلاعات بیشتر  اینجا را کلیک کنید

 

اشتراک گذاری

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما هم اکنون آفلاین هستید